De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet. Bekijk alle favorieten via het menu.

Wie zijn wij?

Als vacatureplatform in de groenvoorziening kan ik jullie vertellen dat er momenteel veel vacatures beschikbaar zijn in deze sector. Het mooie aan werken in de groenvoorziening is dat je bijdraagt aan een prettige leefomgeving voor mens en dier, en je werkt in de natuur en hebt direct contact met het groen om je heen. Maar waar vind je nu de beste vacatures die het beste aansluiten bij jouw wensen en vaardigheden? Wij zorgen voor de beste match, dichtbij en vertrouwd voor lange termijn!

De beste match

Het eerste voordeel van ons is dat wij je kunnen helpen bij het vinden van de beste match. Door middel van slimme algoritmes worden jouw voorkeuren en vaardigheden gematcht met de beschikbare vacatures in de groenvoorziening. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken en kun je sneller een geschikte baan vinden. Ook bieden wij ondersteuning aan onze kandidaten in het sollicitatieproces.

Dichtbij en vertrouwd

Een ander voordeel van ons is dat het dichtbij en vertrouwd aanvoelt. Onze jobboard is regionaal georiënteerd en kennen ze de lokale bedrijven en organisaties in de groenvoorziening. Dit geeft je als sollicitant het gevoel dat je in goede handen bent en dat er altijd iemand is die je kan helpen als dat nodig is. Onze vacatures zijn vooral gevestigd in de Randstad.

Voor de lange termijn

Tot slot kunnen wij ook voor de lange termijn een waardevolle partner bij het vinden van een baan in de groenvoorziening. Niet alleen omdat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures, maar ook bieden wij loopbaanontwikkeling aan. Zo kun je bijvoorbeeld via ons een gratis opleiding of cursus vinden die je verder helpt in je carrière in de groenvoorziening.

Stel ons je vraag

"*" geeft vereiste velden aan