Wordt jij een hovenier voor exclusieve tuinen?

Welke hovenier droomt er niet van om te werken aan de mooiste en meest uitgestrekte tuinen? Als Hovenier Exclusieve Tuinen krijg je die unieke kans. Niels Zondervan, onze recruiter, heeft alle informatie over deze functie. “Je zult tuinen aanleggen waar je als hovenier altijd al van hebt gedroomd.”

Wat houdt deze functie precies in?

“In de regio Rotterdam ga je aan de slag met het aanleggen en onderhouden van grote en exclusieve tuinen. Vaak zijn dit de tuinen van bekende en invloedrijke mensen. Je zult werkelijk prachtige creaties maken, zoals siertuinen en bijzondere vijvers. Bovendien draag je veel verantwoordelijkheid. Je regelt veel zaken zelf en samen met je collega’s zorg je ervoor dat de tuinen er perfect uitzien.”

Wat maakt deze baan zo bijzonder?

“Dit is geen gewone hoveniersbaan. Je zult namelijk werken aan tuinen waar hoveniers van dromen. Exclusieve en bijzondere tuinen, met unieke planten en bomen. Wat vooral opvalt, is de omvang van deze tuinen. Het zijn geen kleine percelen, maar tuinen met een groot oppervlak. Bovendien is het budget vaak ruim. De eigenaren kijken niet op een euro meer of minder. Er zijn dus talloze mogelijkheden binnen deze projecten, zolang de kwaliteit maar top is.”

Wat voor persoon zoekt het bedrijf?

“We zoeken een hovenier die klaar is voor een volgende stap in zijn carrière. Als je ervaring hebt met werken in grote(re) tuinen, ben je zeker geschikt. De specifieke opleiding die je hebt gevolgd is niet het belangrijkst. Motivatie en ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen zijn van groter belang.”

Bij welk bedrijf ga je werken?

“Je komt te werken bij een hoveniersbedrijf met ongeveer 20 tot 30 medewerkers. Het is een hecht team dat elkaar goed kent. Het klinkt misschien cliché, maar samen streven we naar het mooiste en beste resultaat. Bovendien werken mensen er langdurig, dus je zult je collega’s door en door leren kennen. Met vereende krachten zetten we ons in om prachtige tuinen te realiseren.”

Wat zijn de voordelen?

“Naast een aantrekkelijk salaris van €2600 – €2700 per maand en de mogelijkheid van een vast contract bij goed functioneren, ontvang je 13 ADV-dagen, 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Genoeg redenen dus om met volle enthousiasme aan deze prachtige baan te beginnen.”